Opplev Skarslia

Skarslia tilbyr en rekke spennende sommeraktiviteter som passer for hele familien.

Velkommen til oss

Et stort utvalg av aktiviteter for store og små ved Skarslia

På Skarslia tilbyr vi et utvalg av gratis sommeraktiviteter for alle. Utfordre venner og familie til et morsomt spill minigolf. Hopp i vei på trampolinen vår og ha det gøy i timevis. Spill en runde sandvolleyball på vår velholdte bane. Nyt et avslappende biljardspill med venner, og test ferdighetene dine med en runde bordtennis.

Vi har også Skarslia Kafé som serverer enkle forfriskninger hver dag i skoleferien fra kl. 10 til 16.

Aktiviteter i Hallingdal

Aktivteter for både store og små

Beliggende i vakre omgivelser, kan besøkende nyte alt fra fotturer i storslått natur til morsomme sykkelturer på godt merkede stier. I tillegg har Skarslia flotte badeplasser, kano- og kajakkutleie, samt fiske i idylliske innsjøer og elver. Med et bredt spekter av aktiviteter, er Skarslia det perfekte reisemålet for en aktiv og naturnær sommerferie.

Ta familien med til et ferieparadis

Vi har en loftsstue med plass til 70 personer og et stort kjøkken med spisestue for 100 personer, som kan leies av grupper som ønsker å lage mat og spise sammen. Alt ligger til rette for et hyggelig opphold med mange aktiviteter for store og små.

Avbestilling av leiligheter må skje minimum 30 dager før ankomst for kostnadsfri avbestilling. Vi håper å se dere hos oss på Skarslia.