Om oss

Alt ligger til rette for et hyggelig opphold med mange aktiviteter for store og små.

Velkommen til oss

Skarslia Apartment ligger i Bergsjøområdet i Ål kommune

Her kan du velge mellom 21 leiligheter med selvhushold. Skarslia Apartment har også en kafeteria samt aktiviteter som biljard, bordtennis, utendørs minigolf, osv.

Stedet og området er ypperlig for naturopplevelser året rundt. Om vinteren kan kan man boltre seg i ski- og akebakkene som ligger rett bak boenhetene, gå milevis med langrenn i maskinpreparerte løyper, pilke, kite og mye mer. I skianlegget finner dere 2 grillhytter med plass til 50 personer. Her kan dere sitte rundt åpen ild og få servert mat og drikke på bestilling.

Tar dere turen på sommer eller høst, er stedet et godt utgangspunkt for sykkelturer og vandreturer i Bergsjøområdet. På samme sted finner du Skarslia Ridesenter som tilbyr korte og lange rideturer på islandshester i fantastiske omgivelser.

Ta familien med til et ferieparadis

Vi har en loftsstue med plass til 70 personer og et stort kjøkken med spisestue for 100 personer, som kan leies av grupper som ønsker å lage mat og spise sammen. Alt ligger til rette for et hyggelig opphold med mange aktiviteter for store og små.

Avbestilling av leiligheter må skje minimum 30 dager før ankomst for kostnadsfri avbestilling. Vi håper å se dere hos oss på Skarslia.